Vår story

Att motivera och coacha säljare är en avgörande faktor för en framgångsrik säljorganisation. Efter många års erfarenhet inom försäljning vet vi, som många andra säljorganisationer, vilken stor utmaning det är att på ett enkelt sätt motivera sina säljare och öka försäljningen. Säljteam saknar i dag de optimala verktygen för att kunna motivera och administrera sina säljare på ett effektivt sätt. Än i dag används traditionella verktyg som Excel, e-post och avancerade system för att dagligen hantera säljare.

Sommaren 2015 bestämde vi oss för att förändra hur säljorganisationer arbetar för alltid. Saleskick har utvecklats av säljledare med ambitionen att bli det mest lättanvända och effektiva verktyget för att motivera och administrera säljare. Vi hjälper säljorganisationer i Norden att öka försäljningen samtidigt som vi effektiviserar deras arbete och sparar dem tid.

Våra värderingar

Image module

Göra skillnad

Vi vill ha personer som strävar efter att skapa något stort, personer som vill påverka marknaden. På Saleskick blir din röst hörd!
Image module

Kreativitet

Inom Saleskick vinner alltid de bästa idéerna. Kreativitet ingår i alla delar av vår verksamhet.
Image module

Ständig utveckling

På Saleskick slutar vi aldrig lära oss nya saker. Vi tror att företaget utvecklas när individen och teamet utvecklas.
Image module

Ha kul

Att ha kul på jobbet är minst lika viktigt som att arbeta hårt. Work hard, play hard!
Några av våra kunder
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module

Vi förändrar hur säljorganisationer motiverar sina säljare

Att ansvara för ett säljteam är ett utmanande jobb. Mycket energi försvinner på administrativa uppgifter och tiden räcker inte till att hjälpa teamet prestera och nå sina mål. För att bygga ett säljteam i världsklass så krävs det verktyg i världsklass. Därför finns Saleskick.
Vi har byggt ett lättanvänt och inspirerande gränssnitt som hjälper säljchefer att motivera, engagera och coacha sina säljteam via en enda plattform.
Image module

Tusentals säljare använder Saleskick dagligen.

Sätt igång redan idag
Kom igång